keskiviikko 9. tammikuuta 2013

KasvohoitotuotteeniTässä on oikeestaan mun kolme ihan ehdotonta tuotetta jota ilman en pärjää päivääkään! Olen jo niin kauan hoitanut kasvoja näillä tuotteilla että en osaa enää ilmankaan olla. Voisin sanoa että ovat jo osa minua :) En tiedä mikä siinä on mutta kun aamuisin tekee pika putsauksen ja laittaa rasvan kasvoihin niin heti on paljon "fressimpi" olo ja ehdottomasti mukavampi aloittaa päivä kun saa viimeisetkin unenrippeet pois kasvoilta. Huomaan että kun jaksaa säännöllisesti hoitaa kasvoja niin iho pysyy ympärivuoden hyvänä (jos ei lukuun oteta joulua jolloin suklaata tulee himoittua niin paljon että muutamalta finniltä ei ikävä kyllä välty). sekä säännöllisellä hoitamisella välttyy kalliilta kasvohoidoilta ja siihen menevät rahat voi hyvinkin satsata huippu hyviin kasvonhoito tuotteisiin!

Olen ollut jo useamman vuoden uskollinen Homcare tuotteiden käyttäjä. Varsinkin sieltä saatavat Déesse-ihonhoito tuotteet ovat aivan ykköset. Eivät ole mitään kaikkein halvimpia mutta hintaansa nähden todella hyviä ja riittoisia. Tuollainen Déesse-sarjan kasvojenhoito emulsio kestää melkeinpä päivittäisessä käytössä toista vuotta. Nyt uutena kokeiluna ostin syksyllä Déesse-sarjan aprikoosinaamion. En ole koskaan aiemmin naamioita omistanut (olen pitänyt niitä ihan hömppä juttuina) mutta kun tämän ostin ja kokeilin niin jälleen kerran tuote osoittautui aivan herkuksi. Aiemmin olen kyseiseen aprikoosisarjaan kuuluvaa käsivoidetta käyttänyt ja ihastuin sen tuoksuun ja sama tuoksu on tässä naamiossakin! Käytän naamiota noin kerran viikkoon.
Viimeisimpänä mutta ei todellakaan vähäisimpänä on Homcare:n päivävoide. Aivan ykkönen kasvovoiteista. On riittoisa, kosteuttaa oikeasti, imeytyy nopeasti ja jättää ihon todella pehmeäksi. Tämä on näistä kolmesta se mitä ilman en tulisi ihan ollenkaan toimeen. Olin muutaman päivän ilman ennen kuin uutta tilasin niin totesin että oikeasti ilman en pärjäisi. Käytän kasvovoidetta säännöllisesti aamuisin ja pesun jälkeen. Iho ei pääse ollenkaan edes talvellakaan kuivettumaan ja pysyy hyvänä läpi vuoden.Suosittelen lämpimästi näitä tuotteita jos jotain kasvojen hoito kiinnostaa ja haluaa tällaiset nopeat puhdistustuotteet jotka ovat todella hyviä. Tuotteita saa ostettua Swipe-myyjiltä/emänniltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti