keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Winter edition
Nyt minä taisin löytää sellaisen kahvin josta voin sanoa että se tuoksuu ja maistuukin hyvälle! En ole koskaan ollut kahvin suurkuluttaja enkä juurikaan juo pari kuppia enempää kahvia (kyläreissuja lukuunottamatta) päivisin: aamulla yksi kuppi ja iltapäivällä toinen jonkin herkun kera! :)

Mieheni sai työpaikalta joululahjaksi sellaisen herkkukorin jossa oli kaiken näköistä naposteltavaa manteli-rusina sekoituksesta aina suklaaseen asti. Korissa oli mukana myös se perinteinen kahvipaketti mutta ei kuitenkaan sitä perinteistä juhlamokkaa. Vaan tällaista Meiran Winter edition juhlakahvia. Ihan uusi tuttavuus oli meille. Täytyihän sitä sitten kokeilla. 
Heti keittovaiheessa havahduin kahvin tuoksuu että oikeasti voiko kahvi tuoksua niin hyvälle?! Ja mitä vielä se maistuikin hyvälle! Minä olin ihan mielissään että jes, kerrankin kahvia jota voi juoda ihan pelkästään sen maun takia.
Eilen kävin sitten kaupassa ja muistin ostaa ihan itselleni oman kahvipaketin koska mieheni aikoi kumminkin pysyä perus julhamokassa. :) Voisko tämä sitten olla sellainen "naisten"kahvi... Tiedä vaikka?! Kannattaa kokeilla ja maistella. Voin lämpimästi suositella uutta tuttavuutta jos haluaa pikkaisen hienompaa aromia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti