sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Bambu-tiskirättiRentouttava talviloma takanapäin. Paluu arkeen on alkanut! Saatiin viettää koko perheen voimin viisi täysihoito päivää Varkauden kuntorannassa. Olipas mahtavat viisi päiväiset. Uitiin, syötiin ja nautittiin ohjelmatarjonnasta. :) Pienenä lisukkeena äiti sai nauttia lisäksi vielä 50min kasvohoidosta/hieronnasta. Nyt jaksaa taas arjessa ihan eritavalla!

Ei näytä sitten mun neulonta vimmasta tulevan vieläkään loppua. Nyt on neulottu tuollainen ekologinen tiskirättikin. Bongasin idean Sisustellen blogista. Olin kyllä joskus aiemminkin tällaisiin törmännyt mutta nyt ihan sain inspiraation kokeilla onko rätti toimiva. Ostin novitan bambulankaa yhden kerän. Siitä sai valmistettua kaksi rättiä. Toisen itselle ja toisen lasten omaan keittiöön. Tein tiskirätin Sisustellen -blogin ohjeella. Lisäsin vain muutaman rivin lisää pituutta rättiin kun tykkään että tiskirätti ei ole ihan pikkuruinen. Tiskirätti pääsi heti käyttöön ja täytyy myöntää että yllättävän hyvin toimii! Imuteho hyvä ja pöytäkin lähtee puhtaaksi. Plussana vielä päälle että on kaunis tiskirätiksi. Viittii ihan pitääkkin tuossa hanan päällä! Josko näitä tulisi tehtyä muutama lisää niin on sitten vaihtorättejä kun yksi pesussa. :)
Bambu-tiskirätti
 
Ruutumalli:
Luo 3,5 puikolle 44 silmukkaa.
Kudo ensiksi ainaoikein ensimmäiset kuusi riviä.
Sen jälkeen jokaisen rivin alussa ja lopussa kudo 4 silmukkaa aina oikein.
Keskelle kuviontiin 4 oikein ja 4 nurin.
Jatka näin kunnes ruuturivejä on 12kpl.
Sitten lopuksi kuusi rivia ainaoikein.


2 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta! Juuri etsin helppoa ja kaunista ohjetta bambu-tiskirätille, ja tästä sen löysin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ole hyvä. Minäkin aikanaan etsin ohjetta ja törmäsin jossain blogissa tähän versioon. Kaunis ja yksinkertaisen simppeli!

      Poista