torstai 21. maaliskuuta 2013

Puinen vauvansänkyNyt on kaikki pienokaiselle valmiina! Uusi sänkykin. :) Ystäväni laittoi viestiä muutama ilta sitten että olisiko vauvansängylle tarvetta kun oma pienokainen on jo sen verran iso että on jo vaarana lähteä itse kulkemaan sängystä pois. Tietenkin kun kyseessä oli tällainen ihanuus niin eihän sitä mitenkään voinut vastustaa! :) Meillähän on siis jo vauvansänky mutta kun makuuhuone on yläkerrassa niin alakerrassakin olisi kiva olla vauvalle jokin paikka missä päivät tuhista. Rattaita kun en kauheasti haluaisi sisustuselementtinä pitää. Eivät kovin sievät ole ja vievät hirveästi tilaa. Siispä en voinut vastustaa kiusausta joten ostin vauvalle toisen pedin! :)  On se vaan kertakaikkiaan niin ihana ja juuri meille passeli!

Sänky on siis ystäväni itse tekemä. Kätevä rouva kun on käsistään ja puu elementtinä hänelle kuin luotu niin ei voi kuin ihastella toisen kädenjälkeä. Ystäväni myy tuotteita tilauksesta. Jos jotain sattuu esim. tällainen vauvan sänky kiinnostamaan niin ottakaa yhteyttä tupatuotteeseen. Kokoa sängyllä on 100cmx48cm  ja korkeutta 60cm. Täällä facebookin omilla sivuilla on hieman enemmän kuvia tupatuotteen tekemistä tuotteista. Käykääpä kurkkaamassa ja ihastelemassa. Minä ainakin pidän erittäin paljon juuri tällaisista huonekaluista: Vanhanajan tyyliin tehdyistä.

2 kommenttia:

  1. Oih, sänky on todella kaunis ja erilainen mitä yleensä <3 Täytyy käydä tutustumassa muihinkin juttuihin sivulla!

    VastaaPoista
  2. Toisaalta niin haikeaa nähdä tuo meidän "syöttökaukalo" siellä teidän kodissa, vastahan se oma poikanen tuossa pötkötteli... Toisaalta taas olen iloinen, että se on just teillä, sopii sinne(kin) niin hyvin! Kohta nuo meidän poikaset voikin sitten leuhkia, että samasta pedistä sitä on sinne maailmalle ponnistettu - nyt vain odotellaan, minkä merkkinen pääsiäistipu sitä teille kuoriutuu - vauvauutisia siis odotellessa!

    Facebookin Tupatuotteen sivut on kotisivuja kattavammat, sieltä voi kurkkia vähän tyylisuuntaa näisttä puutöissä :) www. facebook.com/Tupatuote

    VastaaPoista