maanantai 18. maaliskuuta 2013

vihreää!Päivän pidentyminen, lisääntynyt valo ja auringon paiste saa keväisen filiksen esiin. Vaikkakin ulkona nietokset ovatkin korkeat ja pakkanen paukkuu hurjissa lukemissa yöllä niin silti se sisäinen kevät alkaa herään eloon. Eihän meidän tuonne ulos tarvitse katsoa. :) Pääasia kun aurinko paistaa sisälle asti. (valitettavasti tuoden myös esille aivan järkyttävän likaiset ikkunat) sekin taitaa olla yksi kevään merkeistä ikävä kyllä. Saisikohan sitä vielä ennen vauvan syntymää ikkunat pestyä?! Eikös sitä aika monelle odottavalle tule loppumetreillä sellainen pesänlaittamis vietti että tulee koko talo ja mitä ihmeellisemmätkin paikat siivottua ja koluttua läpi. Sitä vielä odotellessa. :)

Viime keväänä laitoin meidän olohuoneeseen keltaiset verhot. Nyt on vuorossa taas vihreä. Nämä vihreät verhot on ostettu muistaakseni parisen vuotta sitten ellokselta. Silloin oli hakusessa oikein sellainen omenanvihreä sävy mutta en löytänyt ihan sitä oikeaa. Nyt laitoin tilaukseen parit eri verhot ellokselta ja kokeilen onnea olisiko tänä vuonna jompikumpi sävy se mitä olen etsinyt! Pidetään peukkuja pystyssä. Laitoin samalla vihreän sävyisen torkkupeitonkin tulemaan. Toivottavasti paketti ehtii saapua ennen kuin tämä rouva on laitoksella. :)

Eipä tämäkään sävy niin paha ole. Viimeksi valkoinen ja vihreä verho oli toisinpäin vierekkäin niin silloin vihreä näytti tummemmalta. Nyt kun se on ikkunan edessä niin sävy näyttä vaaleammalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti