maanantai 8. huhtikuuta 2013

"uusi" sohvapöytä

 
Ennen
Jälkeen
 


No niin... Nyt meidän sohvapöydällä on sitten pikkuisen tukevammat jalat kuin entiset! :) Niinhän siinä sitten kävi että liitokset entisistä jaloista pettivät joten se oli niiden jalkojen tarina. Tykkäsin niin kovasti tuosta pöydän väristä joten pöytä sai uudet jalat ja kansi jäi entiselleen. Otin muistaakseni yhden tai kaksi lautaa kannesta pois joten siitä tuli vähän sirompi. Mieheni toteutti pöydän jalat. Ne on tehty 20mm huonekalupalkista. Hitsaaja kun on ammatikseen niin ei kauan nokkatuhise tällaisten tekemiseen. Minä sitten maalasin jalat valkoisella spray-maalilla. Pöytä sai hieman modernisemman ilmeen! Tästä minä kylläkin tykkään enemmän! :)

Suunnitteilla olisi tehdä samalla tekniikalla eteiseen jonkin näköinen hyllykkö johon saisi säilytyskoreja, kenkiä yms. siistiin järjestykseen. Meinaa aina olla sellainen kaaos koko eteinen että jotain on kyllä keksittävä ongelmaan. Josko sitä tässä kevään aikana saisi sen tehtyä.

Tässä on oltu oksennustaudissa melkein jokainen vuoron perään viime torstaista lähtien. Ärhäkkä versio kun minäkin eilen illalla oksentelin. Yleensä minä olen se joka ei tätä tautia yleensä sairasta. Viimeksi taisi olla 3-vuotta sitten... Täytyy vaan toivoa että pikkumies pysyisi terveenä! Että tällaista tänne päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti