torstai 26. syyskuuta 2013

Kodin "käyntikortti"On ollut moneen otteeseen ajatuksena ottaa kuva meidän uudistuneesta eteisestä. Eteinen toimi koe kaniinina maalausrempassa. Tarpeeksi pieni kokeilu alue ja jos ei olisi onnistunut niin pienellä rempalla olisi selvitty. Mutta kaikkien iloksi tämä koe kaniin osoittautui täydelliseksi versioksi. Seinien sävy ihan must, listojen maalaminen onnistui valkoiseksi ja mikä vielä parasta tapetti pysyi maalaamisen jälkeenkin seinässä (ja pysyy edelleenkin). Siis voin vaan suositella tapetin päälle maalaamista jos se on vaan tarpeeksi hyvin kiinni seinässä...

 
 


Maalausurakan myöten eteisen kalusteen yms. menivät uusiksi. Pääsin eroon hattuhylly naulakosta ja kenkä penkistä. Jotka eivät enää sopineetkaan tämän rouvan siustustyyliin.. :) Yllätys, yllätys... :) Koska olen Tori.fi suuri kannattaja niin ensimmäisenähän minä sieltä lähdin tavaroita etsimään. Ja löysinpä sieltä heti tällaisen aivan ihanan lipaston! Täyttä puuta vielä (eli tosi raskas), ei mitään irtoavia metalli kiskoja vaan kunnon puu sydeemit! Muutaman ikean lipaston jälkeen olen vannonnut ostavani vaan ja ainoastaan kunnon puisia kaappeja... Ne kestää eikä kiskoilta tipu! Tilaihme tämä ihanuus vielä kaiken lisäksi on. Tämän rouvan kenkiäkin löytyy laatikoista 7 parit mutta vain vajaa puolet (1/3) koko valikoimastana. Joo ihan totta! Miehenikin on tätä ihmetellyt kun uusia kiikutan kaupasta että eikö sulla ole jo niitä tarpeeksi. Ehei päin vastoin, eihän naisella kenkiä ole koskaan liikaa!!! :)

 

Naulakko hattuhyllyllä ja henkari tangolla löytyi ikeasta. Nyt on meilläkin henkaritanko eteisessä... Ja pienten vaatenaulakko niin ikään ikeasta... Oikealla korkeudella ikkunan alapuolella. Ja niin tuo kenkiä sisälläänsä pitävä (siis kaikkien kenkiä) arkku on aikoinaan kirppurtorilta löydetty ihanuus sekin..:)

Voisinpa todeta että nyt on kodin "käyntikortti" kunnossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti