tiistai 3. syyskuuta 2013

Vauvalahja

¨Huhuh.. sanokaa te mihin ihmeeseen nää päivät oikein katoaa?! Juuri kun viikon aloittaa niin kohta huomaa että on jo keskellä viikkoa ja kohta viikonlopussa. Ja sitten huomaankin että hupista siitä on jo viikko aikaa kun viimeksi kirjoittelin tänne?! Arki on aika työntäyteistä kotona ja sen pyörittäminen aika moista rumbaa. Sitten kun haluaisi niin mielellään tehdä myös jotain muutakin kuin ainaisia kotitöitä niin jostain on narusta on taas vähän enemmän löysytettävä. Ei tässä muuten täydessä järjessä pysy. Jostain on myös revittävä sitä omaa aikaa! Ja sellaista tekemistä josta saan hyvän mielen ja tunteen. :) Siispä minä välilllä ompelen (yleensä yön pikkutunteina) kun silloin voit olla melko varma että saat ommella keskeytyksettä! :)

Ompeleminen on minulle harrastus jota teen fiiliksen mukaan. Ompelen silloin kun minua huvittaa ja mulla on siihen aikaa. Pari vuotta sitten ostin uuden ompelukoneen ja ihan ensimmäisen saumurini. En ollut koskaan aikaisemmin ommellut vaatteita (lukuunottamatta koulun käsityötunteja) saatikka käyttänyt saumuria. Olin vaan ihastellut itse ommeltuja lasten vaatteita. Jostain vaan tuli sellainen olo että voisi kokeilla tulisiko siitä mitään. Ja tulihan siitä jotain... Tuskin muuten ompelisin?!

Tykkään ommella joustofroteesta ja velourista. Harvemmin trikoosta. Joustofroteessa miellyttää sen pehmeys ja käytännöllisyys sekä velourissa myös. Ehkä tässä vielä trikooseenkin pääsen lähemmin tutustumaan. Kunhan saan ostettua sen peitetikkikoneen. Pieni joululahja vinkki! :) Yleensä tilaan kankaat Metsolan nettikaupasta. Siellä on vaan mun mielestä ihanat kuosit ja värit. Kankaat ovat normaali hintaisina sen verran arvoikkaita että tämä rouva tilaa silloin kuin siellä on jonkin sortin alet menossa. Laskukaan ei ole sitten mikään päätä huimaava. Ihastelun tuossa yksi päivä kestovaippakaupan kangas valikoimaa ja ei voi todeta muuta kuin että oli ihanan värisiä ja kuosisisa trikookankaita. Josko minä sieltä tilaan vielä jotain...


 

Eilen illalla yön pikkutunteina ompelin ystävän vauvalle pienen viemisen. Vauvatumput ja housut sävy sävyyn. :) Mun lemppari väri yhdistelmä tällä hetkellä! Sini-valkoinen... Metsolan raita froteeta... Tumppujen ohjeen bongasin facebookin ompeluelämää ryhmästä. Erittäin helpot ja nopeet tehdä! Ja housujen kaava on ottobre lehdestä hieman sovellettuna. Eikös tullutkin söpöt?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti