perjantai 18. lokakuuta 2013

Olohuoneen tauluHassua kuinka pitkään voi oikeastaan mennä siinä että hoksaa jonkin asian miten sen voisi tehdä ja mistä. Ja vielä kaikenlisäksi koko juttu on ollut ihan kädenudottuvilla. Monet vuodet olen miettinyt sitä täydellisen sopivaa isohkoa taulua tai muutavastaavaa olohuoneen seinälle. Halusin että se sisältäisi kuvan tai kuvia eli olisi oikeasti niin kuin taulu. Ei mikään koriste. Mutta sopivaa vaan ei ollut kävellyt vastaan kun sitten hoksasin tämän aivan "perfect" taulusysteemin!

Mullahan on pyörinyt milloin missäkin tuo kahdeksan ruutuinen ikkunanpoka jonka olin maalannut joskus aikoinaan valkoiseksi. Viimeisimpänä se lojui yläkerran nurkassa ja kävipä se välillä myyntipuolellakin. Mutta omaksi onnekseni sitä ei kerennyt kukaan ostaa kun tämän idean hoksasin.

Muutenkin se on jännä että yleensä ideat syntyy illalla ennen nukkumaan laittamista. Siinä sängyssä makoillen minä ainakin kelaan kaiken näköisiä asioita mielessä: mennyttä päivää, tulevaa päivää, huolia, murheita, iloja, suruja, elämää muutenkin... Niin sitten yhtäkkiä sitä vaan tulee ahaa elämys ja kaikki natsaa paikalleen! Tämä taulu idea oli yksi niistä! Ikkunapoka vaakatasoon sohvan yläpuolella ja jokaisen ruudun sisään mustat kehykset ja niihin itse ottamia kukkakuvia! Katos siitä tuli ihan täydellinen! Ja sain samalla hyötykäyttöön mun ottamani kukkakuvat. Jotka nekin odottivat vuosia kaapissa sitä täydellistä paikkaa!

Mitäs tuumaattee?! :)
2 kommenttia:

  1. Kiva blogi, aito ja kaunis. Ekaa kertaa tänne saavuin, en muista mistä, mutta tulen varmasti uudelleenkin. :)

    VastaaPoista