torstai 21. marraskuuta 2013

Raitaa ja kaapin vaihto
Mulla aina välillä iskee sellainen uudistamisen halu. Tai sellainen että jotain täytyy siirtää, vaihtaa tai vähän tuunata. Jotta saisi taas uutta ilmetta johonkin paikkaan. Onko yhtään tuttua?!
Joskus kauan sitten (ehkä 8vuotta sitten) ostimme rivitaloasuntoomme ikeasat muistaakseen leksvik tai märkör? sarjan kalusteita pari. Tuollainen lasiovellinen vitriinikaappi sekä tv-kaappi joka toimitti meillä tietokonekaapin virkaa. Tämä tv-kaappi täytyi hävittää viimekesänä kun ei enää yksinkertaisesti ollut sille paikkaa. Mutta vitriini kaappi on vielä ihan tallella. :) Olen joskus muutamia vuosia sitten maalannut sen valkoiseksi kalustemaalilla. Ihan vedin päälle vaan maalin ilman hiontaa ja hienosti on maali pysynyt tähän päivään asti. :) Ei se aina sitä hiontaa nähtävästi tarvitse. Vitriinihän on ihan täyspuuta olisko mäntyä eli ei mitään lastulevy systeemiä. Siksipä se on varmaan meillä näinkin kauan säilynyt.

Siis vaikka kaappi ruokailutilassa on niin sen sisältö ei kumminkaan mitenkään liity ruokailuun. Vitriini sisältää nimittäin mieheni lukemisia eli tex willereitä. Eihän niitä ole kuin kaksi vitriinikaapillista. :) Ruokailutilassa oli aiemmin samaisella paikalla jyskin tumma vitriini ja tämä vitriini oli yhdessä huoneessa. No vaihtelumielen iskettyä vaihdoin näiden kaappien paikkaa. Samalla vaihdoin oven kankaat. Ylläty, yllätys mustavalkoisiksi. :) Tulipahan taas vähän vaihtelua ruokailutilaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti