tiistai 7. tammikuuta 2014

Baarituolit

Mistä ihmeestä se oikein johtuu kun sitä vähiten etsii niin sen sitten löytää?! Olen tämän asian kokenut niin monesti. Kun jotain tarvitset/haluat pikimmin ja lähdet sitä metsästämään niin (et) taatusti löydä sitä. Tai näin ainakin minulle useimmin käy. Sitten kun luovutat ja lopetat etsimisen niin etsimäsi asia/esine tulee yhtäkkiä vastaan muutaman viikon/kuukauden päästä. Mikä ihmeen ilmiö tässä on kyseessä?!

Jouduin tai ehkä sain siis lopputulosta ajatellen kokemaan tämän jutun ihan äsken. Nimittäin meillä on keittiössä tuommoinen saareke systeemi jossa on ns. pidempi lippa eli siinä voi olla baarituolit jos niin haluaa. Näin meillä oli kun muutettiin. 4kpl ikean baarijakkaroita. Niitä edullisimpia. :) Pikku hiljaa, vähitellen aina yksi katosi/meni rikki ja kun viimeinenkin sanoi sopimuksensa irti niin siitä lähtien aina tähän päivään asti (n.3vuotta) olemme olleet ilman jakkaroita. Tässä olen viime kesästä lähtien ajatellut että voisi ne joskus taas uudestaan hommata. Katsoinkin yhdellä ikean reissulla alkusykysystä kivat tuolit jotka sitten ajattelin että käyn (ehkä) ostamassa ne veronpalautusrahoilla. No rahat meni toiseen tarkoitukseen (sohvaan) joten enpä sitten käynytkään ostamassa tuoleja. Jätin asian siihen  ja ajattelin että sitten joskus tuonnempana uudestaan.

Eipä mennyt kun ehkä 2 kuukautta kun kävin vakiorundin heittään paikallisella kirpparilla niin kappasvain siellä ne mua odotti 3kpl ikean baarituoleja yhteensä 60€! Siis kolme tuolia yhden hinnalla tai tarkemmin alle yhden hinnalla. Eikä juuri ollut käytönjälkiä havaittavissa. Arvaa vaan saiko isäntä käydä heti töiden jälkeen hakemassa tuolit kyytiin?!

Kyseessä on siis Ikean HENRIKSDAL Baarituoli. Kivat näöltään ja hyvät istua. Yksi ainoa miinus puoli näissä on, nimittäin valkoiset päälliset. :( Voi vaan arvata kuin monta päivää ovat siedettävän näköiset ennen kuin muuttuvat sietämättömän näköisiksi. Jos viikon välein heittää päälliset koneeseen niin kangas ei mene siihen kuntoo että ei enää ilkeä edes istua niihin. Onneksi ovat helposti irrotettavat ja pestävät! Ehkä voisin harkita vahakankaan ostamista ja tehdä uudet päälliset jossain vaiheessa. Eivät nimittäin nyt ole kovin lapsiystävälliset. Niin ja vielä kun meillä halutaan syödä aamupala/ruoka ja vielä iltapala mielellään niissä istuen! :) Niin tiedossa on muutama tahra päivää kohden...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti