tiistai 28. tammikuuta 2014

Bloggauspaikkani


Sain haasteen kuvata/kuvailla mun bloggauspaikkaani Aarteeni blogista. Tämä ei ole sitten kovinkaan kummoinen paikka missä minä väserrän ja viserrän blogiini. Ei juuri yhtään kuvattavan arvoinen joten tuskin olisin tätä paikkaa tänne edes kuvaillut jos en olisi tätä haastetta saanut itselleni.

Elikkäs. Vuoden tauon jälkeen minulla on oikeasti ihan blogipaikka missä rustaan näitä kirjoituksiani. Nimittäin jälleen pöytätietokoneen ääressä, kiinteässä paikassa, ei mikään siirrettävä versio enää. Ja nurkkaus on yläkerran aulassa... Tässä puolisen vuotta bloggasin läppärin avulla eli sen ajan kun saatiin ostettua uusi näyttö pöytäkoneeseen. No läppärillä oli kyllä ihan kivaa ja vaivatonta blogata kun sen pystyi tekemään oikeastaan missä vain. Vaikka sohvalla tai ruokapöydän ääressä. :) Mutta täytyy myöntää että pidän tästä kiinteästä versiosta enemmän. On selkee paikka mihin istahtaa ja kuvatkin on sitten kaikki samassa paikassa, niin vanhat kuin uudetkin.

Eli pöytäkoneelle luon uusia tekstejä. Mutta taas kommentteihin vastaan lumiallani. Gmailini ilmoittaa kun sähköpostia tullut ja sitä kautta näen heti jos kommentteja tänne tullut. Ja samantien vastailen puhelimella. Yleensä keittiössä kun siellä hyllyllä puhelin yleensä majailee. :)Samoiten puhelimella tulee plärättyä kyllä eniten myös seuraamiani blogeja.
Löytyyhän taloudesta vielä Ipadi:kin. Mutta se ei juuri ole ollut bloggauskäytössä.

Kuvat otan Canonin järkkärillä. En osaa ottaa kuvia varastoon joten otan silloin kuvat kun idea tulee mistä kirjoitan ja siirrän samana päivänä tai seuraavana tietokoneelle, käsittelen niitä hivenen ja siirrän blogiini...

Eli näin minä bloggaan entä te?

Laitetaan haastetta eteenpäin

Satukasetilla
Silkun Kulma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti