keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Barbietalo
Mulla on ollut jo pitkään ajatuksena että olisin tehnyt tytöille itse barbietalon. Sellaisen ison jossa olisi mukava leikkiä ja muutenkin olisi barbietavaroille/kalusteille ihan oma paikka eikä aina leikin jälkeen tarvitsisi raivata "kotia" lattialta pois.
No, minun ei sittenkään tarvinnut taloa alkaa tekemään sillä löysin sellaisen paikalliselta facebook kirpparilta! Talo oli aika karseen värinen minun makuun joten ihan ensitöikseni maalasin talon lattioita ja kattoja myöten valkoiseksi. Se oli alunperin keltainen ja siinä oli tosi ruma muovimatto lattiana. Hyvin on perus seinämaali pysynyt myös muovimaton päällä. Koska tykkään väkertää kaiken näköistä niin halusin myös "tapetoida" talon viihtyisäksi. Minulla oli skräppäystä varten nuita paperisivuja joista sitten laitoin barbietaloon tapetit!
Barbietalon kalusteet ovat osa minun vanhoja (myös isosiskoni vanhoja) ja osa on löydetty kirppaireilta ja tuon olohuone setin ostin ikeasta joululahjaksi tytöille. Nyt on barbeilla samanlainen mattokin kun meillä omassa kodissa olohuoneessa! :)

Muistan itse omistavani lapsuusaikoina sellaisen aika ison muovisen barbietalon. Leikin ala-aste iässä tosi paljon barbeilla. Siinä oli ihan muissa maailmoissa kun leikit kehitteli. Muistelen että leikimme kavereiden kanssa myös kesällä ulkona barbeilla. :) Ne lähti tosi monesti kesälomalle! Ehkä siksipä tykkään ostaa kirppareilta barbie juttuja myös omille tytöilleni ja minusta vaan barbeja ei oikeastaan voi olla koskaan liikaa... Taitaa niitä nyt löytyä yli 30kpl! Saapi oikein kunnon leikit pystyyn kun sille päälle sattuu ja kavereillekin riittää myös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti