keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Pinkkiä!!
Yläkerran wc on lastenvaltakuntaa. Suurinosa käyttäjistä on junioreita. Ja senpä sitten on moneen otteeseen myös huomannut. Aina silloin kun itse vaivautuu siellä käymään tai oikeastaan kun siellä on pakko käydä melkein joka ilta hampaiden pesun yhteydessä niin huomaa kävijäkunnan iän. Oikeastaan on rikkaus mitä kaikkea sieltä voikaan löytyä. On wc-paperi rullaa levitettynä lattialle, hammastahnaa lavuaari/hana täynnä sekä myös muutamia tahroja lattialla. Löytyy muutamat käytetyt vaatteet mm. sukkahousuja, paitoja. Onkohan se yläkerran pyykkikori? Sieltä voi löytää paljon leluja, kirjoja yms kivaa. Välillä siellä on myös peittoa ja tyynyä. Ovat leikkineet siellä "kotista". Hyvä paikka nukkumapaikaksi, pyttykin on lähellä tarpeen vaatiessa. Mitä kaikkea lapset voikaan kehitellä wc-tilassa. Viehättääkö siellä sen pienuus, oma soppi jossa voi leikkiä vai mikä?!

Ja oikeastaan kun sitä yläkerran wc.tä ei niin usein ainakaan tämä rouvä jaksa pestä niin se on sitten sen näköinen että hui! Pari päivää sitten oli ihan väen vängellä vaivauduttava pesemään wc-tilaa sillä oikeasti ei siellä itsekään enää viittinyt käydä. Oli muuten 2,5 vuotias neiti vienyt jogurttipurkin sinne ja jättänyt sen pöntön päälle (jemmaan?). Ja arvatkaapa vain mikä sotku syntyy kun 1-vuotias löytää sen ja kuulu vaan että nam?! Ja kaveri sekä wc-pönttö olivat yltäpäätä jogurtissa! :) Että siivous kutsui...

Kävin sitten kahden vanhimman tyttären kanssa Ikeassa ja annoin esikoisen valita sieltä yläkerran wc.n maton sekä pyyhkeen. Ja olisihan se pitänyt heti arvata minkä väriset ihanuudet sieltä lähti kotia. PINKKIÄ!  Alakerran wc.n en näitä ehkä laittaisi mutta yläkertaan sopivat oikein hyvin. Onhan sen käyttäjät pääsääntöisesti meidän neidit!!
Ja muuten tuo ikean kylpyhuoneen matto on ihan superpehmeä ja ihana! Suosittelen. Meillä on tämä sama mutta beigenä alakerran wc.ssä. Ja hintakin Ikean luokka 9,90€!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti