tiistai 29. huhtikuuta 2014

bambeja ikkunaan


Nyt on ihanan hiljainen (harvinainen) aamuhetki. Kaksi vanhinta koulutiellä ja muut kolme nuorinta nukkuvat. (ei ihan normaali tilanne) Ja tykkään tästä!!

Minä tarvitsen aina jotakin vihreää sisustukseen kesän kynnyksellä. Tykkään vihreästä väristä. Tietyn sävyiset vihreät ovat todella ihania. Siitä väristä tulee kesä mieleen joten siksipä se väri varmaan meidän sisustukseen tulee näin kevään aikana.

Olen jo monen kerran ajatellut että keittiön "tylsä" pellavainen verhokappa kaipaisi päivitystä vähän värikkäämpään suuntaan. Jotain vihreää siinä täytyisi olla. Ihan verhokappana en oikean laista löytänyt. Yksi varteen otettava vaihtoehto löytyi H&M.n verkkosivuilta sieltä Home-mallistosta. Kivan vihreän sävyinen kaitaliina jonka olisin sitten laittanut meillä keittiön verhokapaksi. Ja olisihan sieltä löytynyt myös muutama ihana sisutustyynyn päällinenkin tuohon sohvalle... No ne kumminkin jäivät tilaamatta tai odottamaan tilausta kummin sen haluaa käsittää. :) Taisipa siitä vierähtää tovi kun yksi ilta sain vision mistä teen sen kapan! Joskus tilasin Metsolalta kankaita kun olivat alennuksesta. Tilauksen mukana tuli sitten ihan yllättäen yllätyslahja minulle. 50cm vihreää bambi-puuvillakangasta! En heti keksinyt sille käyttöä. Ensiksi kyllä ajattelin että voisin tehdä siitä yhden sohvatyynyn päällisen mutta onneksi en sittenkään tehnyt sitä.
Yksi kaunis päivä minä sitten surautin siitä sen kapan. Aikaa tähän taisi mennä vaivaiset 10minuuttia. Ja keittiö sai uuden ihanan verhokapan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti