sunnuntai 10. elokuuta 2014

Blogisti itse

No niin... Sitä otettiin sitten yksi askel eteenpäin tässä blogissa. Nimittäin nyt näette ihan pärstävärkki kuvan henkilöstä joka on tämän blogin takana eli minä itse.
Alussa ajattelin kun blogia perustin että totta ihmeessä blogini jää nimettömäksi ja kasvottomaksi mutta kuinkas tässä nyt näin sitten pääsi oikein käymään?!

Ensimmäinen syy oli lukemani blogin bloggaajan kasvojen näyttäminen ja siitä herättämieni ajatusten kulku. Miksikäs en minäkin? Ja totta vie onhan se paljon mukavampi lukea blogia jossa tietää minkä näköinen tyyppi sen takana on. En kyllä tähän jälkimmäiseen syyhyn osaa sanoa tarkalleen että miksi mutta ehkä sitä voi tavallaan kuvitella paremmin blogin juttuja. En tiedä?!
Toinen syy on blogin muuttuminen vähän henkilökohtaisemmaksi. Blogini on alkanut sisältämään myös omia henkilökohtaisia juttuja harrastuksia, elämäntapoja yms. Enää sisältö ei vain kohdistu pelkkään sisustamiseen tai muuhun ns. pintaelämään.

Jees eli näissä kuvissa mulla on yllä yhden aamun ompeluinnostuksen tuotos. Näitä hellepäiviä kun on nyt riittänyt ihan kivasti niin halu oli saada itselle olkaimeton lyhyt mekko. Sellaista kun ei kaapista löytynyt niin ompelin sen itse. Kangastakin oli just sopivan verran mekkoon. Mallina käytin vanhaa mekkoa kun kangasta leikkasin. Tuollaisen olkaimettoman mekon tekeminen ei kovinkaan vaikeaa ole kun käytännössä koko mekkohan on melkein putki. :) Yläreunaan ompelin kuminauhakujan ja tuohon rintojen alle laitoin myös hieman kuminauhaa jotta sain tuon rypytyksen aikaiseksi. Mekosta tuli näin istuvampi rintojen kohdalta.

ps. Posti on tuomassa mulle kangapakettia joten voipi olla että tässä syksyn aikana tulee enemmänkin näitä ompelupostauksia. :)

6 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat, kelpaa julkaista :) <3

  VastaaPoista
 2. Totta puhut, että sitä jotenkin saa paremmin ihmisen "äänestä" kiinni tekstiä lukiessa, kun tietää hiukan kasvoja :) Kivoja kuvia, todellakin! Ja ihana asu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) "äänihän" se sana oli mitä tekstissä hain... :) kiitti sulle!

   Poista
 3. Oletpas nuori ja kaunis! Ihana oli saada kasvot bloggaajalle. En säikähtänyt, voin edelleen jatkaa blogin lukemista ;) Hehehe..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos (punastuu). Hyvä ettet säikähtänyt niin en menettänyt lukijaa. :)

   Poista