maanantai 25. elokuuta 2014

Kranssi
Laiskuuttani laitan nyt tällaisen "vanhan" jutun. Nämä kranssit on tehty jo kuukausia sitten mutta en ole vaan niistä täällä maininnut. Nyt kun aivot lyövät tyhjää ja muutenkin olo ollut väsynyt ja mitään saamaton niin turvaudun tähän "vanhaan" vaihtoehtoon. Kuvatkin olivat valmiiksi kansiossa joten kameraakaan ei tarvinnut esille kaivaa.

Joskus aiemmin olenkin laittanut kuvia ja teko-ohjeita vähän toisenlaisesta paperikranssista. Siinä paperi tötteröt olivat tavallaan kiinni eli suljetut mutta tässä versiossa tötterö jätetään vähän auki ja liimataan toisin päin alustaan. Muuten ihan samanlaisella systeemillä tehdään kuin siinä aiemmassa. Kranssi on kivan näköinen koriste missä vain seinällä. Minulla kaksi on kahden ikkunan välissä (keskellä?) ja yksi ihan käytävän seinällä. Tai miksei vaikka väliovien päällä seinällä. Kransseistahan saa tehtyä hiukan erisävyisiä riippuen siitä minkä värisiä kirjan sivut ovat. Ja voihan näitä sitten vähän tuunata iitse lisää esim. joulua ajatellen ja laittaa hieman kulta sprayta päälle niin kranssi saa kivan jouluisen ilmeen.
Ja ovat muuten ihan superihanat kun niihin laittaa talveksi sisustusvalot! Sellaiset oikein pienet pistevalot. Tuovat kivan tunnelman kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti