keskiviikko 13. elokuuta 2014

Pikku nojatuolit
Taas tein hyvän löydön yllätys, yllätys paikalliselta Facebook kirppikseltä. Sitä kun sattuu välillä aukaisemaan facebookin oikealla hetkellä niin saa napata tällaiset ihanuudet itselle. Eikö olekki suloiset pikku nojatuolit?! Minun mielestä ainakin. :)
Heti kun tuolit näin ajattelin että nuo on just niin hyvät isoon tyttöjen huoneeseen. Siellä kun on leikkikeittiö ja pöytä niin nojatuolit täydentäisi kotileikki maailmaa. Mutta kuinkas sitten kävikään.
Nojatuolit asustelevat vieläkin olohuoneessa eivätkä taida sittenkään matkustaa yläkertaan. Kun tuolit kävin hakemassa niin jätin ne hetkeksi olohuoneeseen ja ajattelin että vien ne sitten yläkertaan kunhan tytöt saavat siivottua huoneensa (voisi välillä nimittää muuten sitä paikkaa kaatopaikaksi).

No ei mennyt kauaa kun tuolit olivat jo ahkerassa aku ankan lukupaikkoina... Siinä aikani kateltua päätin että tuolit jäävät sittenkin olohuoneeseen. Sopivat niin hyvin tuohon ikkunoiden alle. Eikä värikään ole paha vaikka vaaleanpunaiset ovatkin. :) Ihme kyllä että ei häiritse minua.. Aikaisemmin tekemäni pikkuiset sohvatyynytkin sopivat täydellisesti pikku nojatuoleihin. Nekin löysivät vahingossa paremman käyttöpaikan.Vaaleanpunaisessa teemassa kun mennään niin pakko mainita elämäni ensimmäisestä ruusupuskasta. Ostin sellaisen tuossa heinäkuussa. Koskaan aikaisemmin en ole yhtään ruusupuskaa istuttanut meidän pihalle. Ajattelin että nyt kokeilen. Onhan tässä jo asuttu kohta kahdeksan vuotta ja ei yhden yhtään puskaa pihalla ole. Hups! En ole ollut siis yhtään puutarhaihminen. Nytpä on ainakin yksi ruusupuska! Ja mitä vielä se kukkii ihan hurjana! En saanutkaan sitä kuolemaan niin kuin heti ajattelin. Nuppua puskee koko ajan lisää ja nyt tällä hetkellä on aivan täynnä vaaleanpunaisia ruusuja. Aivan ihanan näköinen ja tuoksu! Aah! Minä niin rakastan ruusun tuoksua! Luulenpa että ensi kesänä meidän pihalta saattaa löytyä vielä pari puskaa lisää!?! Jos saan tämän puskan vielä talvehtimaan hyvin niin sitten.... Ja ehkäpä minusta voisi löytyä se pikkuinen puutarhaihmisen siemen?! Ken tietää... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti