lauantai 2. elokuuta 2014

Räsymattoja
Joskus sitä tekee kirppareilta/kierrätyskeskuksesta ihan uskomattoman hyviä löytöjä. Niin kuin minä kesäloma reissulla Kemin kierrätyskeskuksesta.
Olin jo taas jonkin aikaan haaveillut lastenhuoneeseen sellaisia oikein värikkäitä "vanhoja" räsymattoja. Räsymattoja siksi että kun ne on vaan niin ihanan näköisiä ja toinen pointti on niiden helppo pestävyys. Saa pestä ihan vesipesulla joko perinteisellä laituripesu taktiikalla taikka vaikka painepesurilla! Tietty edellyttää kyllä että trikoot ovat hyvin kudottuja.. :) Ei mitään kiinalaisia versioita joita ei edes uskalla melkeinpä imuroida. No ei nyt ihan sentään. Mutta tiedätte mitä varman tarkoitan eli puhdasta kotimaisuutta! Niitä mummolan mattoja.

Niin ja muuten hintakin ei paljoa päätä huimannut sillä yhdestä matosta (pienin) maksoin 1€ ja kahdesta vähän isommasta 3€/kpl. Ja matot olivat vielä pestyjä että oikein aarteita kaikin puolin!! Vähän jäi harmittamaan kun ei tullut ostettua enempi. "Ylimääräisistä" matoista olisi voinut tehdä hienoja lattiatyynyjä tai ihan vaikka sohvantyynyjä. No jospa joku toinen kerta onni lykästäisi yhtä hyvin kirpparilla! Sitten voisin niitä tyynyjä kokeilla tehdä!

Kun kerta räsymatto teemassa ollaan niin ihan pakko mainita yhdestä aivan huippu ihanasta trikoo kankaasta. Nimittäin värikkäästä tai mustata räsymatto trikoosta. Näin facebookin ompeluelämää sivustolla kuvan kun joku oli tehnyt värikkäästä räsymatto-trikoosta kesämekon itselle. Aivan huippu ihanan näköinen oli! Heti tietty menin nettisivuille ostamaan trikoota mutta suuren kysynnän vuoksi kankaat oli loppu. Toivottavasti tulee vielä lisää myyntiin sillä minä haluan niitä molempia!!

Mummolan-Tuntu trikoota siis on myynnissä versonpuoti nettikaupassa.

Mummolan tuntu (värikäs jc)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti