maanantai 18. elokuuta 2014

verhot
Kuinkahan pitkään tämä lastenhuone oli ilman verhoja? Hmmm. Jos väittäisin niin pari vuotta ei varmaan kovinkaan paljoa heittäisi. Hups!
Niin ja se oli vaan siitä kiinni että en viitsinyt ommella niitä. Kankaatkin olisi voinut ihan milloin vain käydä hakemassa Ikeasta mutta kun joskus joku asia jää vain tekemättä niin se sitten unohtuu pitkäksi aikaa. Luulen että jos tuo lastenhuone olisi alakerrassa niin verhotta huoneen ei olisi tarvinnut olla kovinkaan kauan. Olisi nimittäin joka päivä muistuttanut... Harvemmin tulee yläkerrassa itse käytyä muulloin kuin nukkumassa niin siksi näin on pääsi käymään.

Ja oli tuossa tietty yksi muukin syy miksi verhojen laitto vähän hidastui. Se syy oli tuo tapetti... Jokin aika sitten sen väri häiritsi niin paljon että olisin sen heti laittanut vaihtoon jos vain mieheni olisi siihen suostunut. (Ruskean aikakausi kun alkaa olla lopussa tässä talossa..). Ja tietty maalannut koko huoneen uusiksi. Se kun taitaa olla ainut huone joka on ns. alkuperäisessä kuosissa sitten muuton. Muut huoneet ovat saaneet kokea muodon muutoksen tässä kohta 8 vuoden aikana.
Remonttia kun ei tullut tehtyä niin päätin että nyt ne verhot on ihan pakko tehdä sinne. Verhoihin löytyi omasta takaa valmiiksi pala Ikean kangasta. Olin sen joskus aikoinaan ostanut takkikankaaksi mutta eipä siitä takkia oltu vielä tehty. Määrältään oli just sopivat palanen että sain pari kappaa ommeltua. Hiukka verhot olisivat saaneet olla leveämmät  mutta kun kangas ei ollut tuon leveämpi. :( Muuten verhoista tuli kyllä kivan raikkaat. Ja sopivat ihan hyvin tuohon ruskeaan tapetti seinäänkin. Enää sekään ei niin pahasti häiritse/hallitse huonetta...

Mutta kyllä minä vielä joskus innostun ja remontoin tämänkin huoneen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti