perjantai 24. lokakuuta 2014

Pikkuinen

 
 

 
 
"Suurin kaunein ja herkin on hetki kun tuo pieni syliini näin nostettiin.
Onni suurin mun rintaani vasten. Äidiksi kun jälleen minut siunattiin.
 
Kasvoit pienet niin pehmeä tukka. Kauniimpi nyt voiko olla ihme uus.
Katsoo luoja niin hellästi lastaan. Kauneimmin kun julki käy jo salaisuus."
 
Cuulas Trio: Elämän salaisuus
 
 
Lauantain 18.10.2014 meidän perhe vahvistui komealla miehen alulla kun maailmaan syntyi täydellinen, ihanan, rakas pikku poika! Sitä ei voi vaan kun aina ihmetellä kuinka pieni hän on ja niin täydellisen valmis paketti. Rakkautta täynnä!
 
 
Juuri sopivasti sattui lapsilla alkamaan syysloma viikko koulusta joten pikkuiselle on ollut kovasti hoitajia/syliä kotona. Kaikki ovat niin myytyjä pienen edessä. Tietenkin härdelli on ollut aika kova ja meteli täällä kotona kun koko sakki aamusta iltaan ympärillä että välillä korvissa tuntuu.
Eniten huolestutti kun vauva tuli kotia että mitenkähän meidän edellinen 1,5-vuotias poika ottaa pikkuisen vastaan?! Mutta ihmeen hyvin ainakin toistaiseksi. Tällä hetkellä innostus on kova vauvasta ja vielä ovat otteetkin olleet vauvaa kohtaan yllättävän sievät. Kerran on vauva saanut vähän raapasua päähän mutta onneksi ei pahempaa. Raukka pieni... Mihin kouluun hän joutuukaan...
 
 
Nyt on niin rauhallisen hiljaista kotona että jos olisi kello joka tikittäisin niin voisin kuulla sen. Vaikka täällä kotosalla on minun lisäksi kolme nuorimmaista. Mutta kaikki nukkuvat yhtä aikaa. Toista tuntia! Oi että olen nauttinut. Isäntä lähti kolmen vanhimmaisen kanssa uinti/McDonalds reissulle. Tekivät eilisen päivän niin ahkerasti polttopuu savottaa että palkkio oli tiedossa.
 
 
Minä lähden nyt uunin lämmitykseen ja nautin vielä hetken hiljaisuudesta!
 
 Kaunista syksyistä viikonloppua!

12 kommenttia: