torstai 2. lokakuuta 2014

SYKSY = kynttilät ja pimeys
Niin ne vaan illat pimenevät ja syksy on ihan oikeasti saapunut tänne Etelä-Suomeenkin. Valoisan kesän jälkeen on oikeastaan ihan kivoja nämä pimenevät illat. Saa kynttilöitä polttaa ja nauttia pimeydestä ja rauhasta iltaisin.
Näin ollen tiimarin loppuunmyynnistä ostetut tuikkukipotkin ovat päässeet käyttöön. Jostain syystä (1,5-vuotiaan) tähden kynttiläkupit viettävät kumminkin suurimman osan ajastaan korkealla olohuoneen lipaston päällä eivätkä olohuoneen pöydällä mihin ne oikeasti kuuluvat. Sitten kun pikku herra on nukkumassa voi nämä kipposet asettaa nätisti sohvapöydälle ja nauttia niiden tuomasta valosta hetken!
En kuulu kumminkaan niihin kynttilöiden himo polttajiin mutta silti joinakin iltoina on ihana laittaa kynttilöitä palamaan ja istua sohvalla ja nauttia! Vielä siihen joulun alla glögi lasi käteen, oma kulta viereen niin kaikki olisi täydellistä! :)

Syksyn saapuminen tuo tullessaan myös sen että olohuoneen värimaailma muuttuu harmoonisemmaksi ja "tummemmaksi": Kesäisen vihreät sohvatyynyn päälliset saivat lähdön kaappiin ja tilalle tulivat finlaysonin beige-mustat tyynynpäälliset. Jotka muuten löysin muutama viikko sitten kirpputorilta. Myös valkoiset verhot saivat lähteä ja tilalle tulivat samanlaiset beiget verhot.
Näillä pienillä muutoksilla sai olohuone erilaisen ilmeen.

Täytyy vielä tuo keltainen viltti vaihtaa toisen väriseen niin sitten olisi vielä parempi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti