maanantai 26. tammikuuta 2015

Pöydän alla
Meillä nuorimmainen viihtyy tällä hetkellä kiitettävän mukavasti olohuoneen pöydän alla! Tiedättekö miksi? Siksi että siellä voi jutella kuville ja saa olla melko rauhassa! Pikku herra on tähän mennessä viihtynyt kodinhoitohuoneessa hoitotason päällä katsomalla siellä kuvia jotka on siis teipattu yläkaapin alle. Siellä on ollut meidän kaikkien lasten ensimmäinen "hymynaama" -kuva jonka ovat saaneet neuvolasta ensimmäisellä käyntikerralla. Nyt kun pikku herra on kasvanut sen verran ettei enää kovin uskalla pöydälle yksi jättää. Sen verta kädet ja jalat vispaavat omia liikeratojaan ettei tiedä milloin se sieltä pyörähtää alas.
Koska herra on tykännyt kovasti katsella siellä kuvia niin oli pakko keksiä jokin toinen yhtä kätevä paikka missä voisi viihtyä. Niinpä keksin että laitan kuvia meidän olohuoneen pöydän alle! Eikö olekin oiva keksintö?! Ja mikä vielä parasta silloin kun pikku herra on lattialla pöydän alla niin hän saa olla melko rauhassa siellä. Isovelikin jättää pikkuveljen suht rauhaan koska hän ei ole ns. "kosketusetäisyydellä"..  Näin ollen myös pöytä suojaa sitä ettei kukaan yli innokas pääse yllättämään ylhäältäpäin tökkäämällä silmään tai muuten vain istumalla mahan päälle. Eli samalla on ns. suojakaari. :)
Eräs ystäväni tokaisi viritykseni nähtyään että "Kekseliäs äiti ei tarvi kalliita lelukaaria pilaamaan sisustusta!" Hyvin sanottu!  :)

7 kommenttia:

 1. Ihan loistava idea :) olet kyllä kekseliäs!
  Hei sun sähköpostia odottelen edelleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) laitan kun "ehdin"... Pääsee unohtumaan tässä tohinassa...

   Poista
 2. Siis nyt on niin hyvä idea, että oikein harmittaa ettei ole vauvaa talossa!! Täytynee kokeilla josko iskis noihin isompiinkin että kuka hoksaa ekana :D Kyllä ne senverran paikkoja koluaa! Nyt pitää oikein sanoa, että oot kyllä kätevä emäntä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voin sanoa että toimii isommillekin lapsille. on muuten huvittava näky kun pöydän alla makaa niin isoa kuin pientäkin väkeä. :D tietyn väliajoin kun kuvia vaihtelee niin mielenkiintokin säilyy. Pääseeköhän näin hyvällä idealla "lehteen" asti?! ;)

   Poista
  2. No kyllä pitäis päästä :D

   Poista
 3. hei, tää idea pakko ottaa hyötykäyttöön meiän murulle, 5kk :) kun on enemmän jalkapareja talossa kuin äidillä sormia käsissä, niin vauvaa ei uskalla lattialle juuri laittaa ellei itse istu vieressä. lelukaaret taas tuhottu isompien leikeissä ;)

  VastaaPoista
 4. Ota ihmeessä käyttöön! On todettu hyväksi. ;) ainakin täällä päässä pikku herra on saanut olla yllättävänkin rauhassa pöydän alla. Ei tarvitse pelätä että joku 2-vuotias käy istumassa päällä...

  VastaaPoista