maanantai 9. helmikuuta 2015

Hylly kirjaston kirjoilleMeillä on todella useasti lainassa kirjastosta kirjoja. Ei oikeasti ole kovinkaan montaa kirjastotonta päivää talossa. Kertoopi siitä että meillä tykätään lukea/katsella paljon kirjoja. Aloitetaan heti kun kirjat pysyy kädessä ja se on enempi katselemista kuin repimistä. Jos jollain on menossa tässä talossa se repimisvaihe niin silloin on ollut pakko pitää taukoa kirjoista.. Kun teippaat pari kirjaa päivän aikana niin alkaa jo hävettää viedä kirjoja kirjastoon.. Tiedä vaikka selaisivat kirjat läpi ja tuumaisivat että jaahas, taas pari kirjaa revitty. No jospa eivät kuitenkaan sellaista tekisi. Ei ainakaan ole koskaan soittoja tullut perään. :)

Tykkään lukea kirjoja lapsilleni. Joten sekin on yksi syy miksi näitä kirjoja on useampi kerralla. Ja toinen se että ei tarvitse heti olla palauttamassa ja lainaamassa uusia kun edelliset luettu. Kun lainaa isomman satsin (=iso kauppakassillinen) kirjoja kerralla niin niillä pärjää pitkään. Ei iltasadut lopu muutamassa päivässä.
On huvittava seurata kun lapsille tulee nyt luetaan vain tätä kirja-sarja kausia. Tällä hetkellä kovassa huudossa on Pekka Töpöhäntä kun vasta oli Tintti. Perttu kirjatkin ovat kuuluneet tähän kategoriaan sekä Emput ja Laurat. Onko tuttuja kirjasarjoja?! Ja Kerttu ja pikku-otot ne vasta ovatkin hupaisan huippu kirja-sarja. Niin huvittavia että itsekin haluan "kuulla" ne. Jotkut kirjat kolutaan useampaankin otteeseen läpi. Ja joskus ne pitää lainata uudelleen...

Meillä kirjaston kirjat ovat saaneet ihan oman hyllykön olohuoneeseen. Sen verran paljon niitä on kerralla lainassa.. Hyllyssä pysyvät hyvin järjestyksessä (silloin kun eivät ole lattialla) ja ovat selkeästi esillä (helppo ottaa). Ennen ne olivat puuarkussa josta oli vaikea etsiä kirjoja. ´Ja mukava levittää ne lattialle... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti