maanantai 2. helmikuuta 2015

MP-messut


Sunnuntai päivä kului mukavasti MP-messuilla Helsingissä ukko-kullan sekä pikku-miehen kanssa. Taisipa olla ihan ensimmäinen kerta molemmille kyseisillä messuilla. Ei olla kummatkaan kyykkypyörä ihmisiä mutta tuo motocrossi puoli on alkanut kiinnostamaan molempia. Mieheni hurahti tähän pari vuotta sitten ja minä taidan hurahtaa kohta itsekin! :) Sen verta mukavalta touhulta näyttää että voip olla että tämä rouva hyppää piakkoin pyörän selkään... Vauhti on aina meikäläistä kiehtonut. On tullut kuule nuorempana seurattua ahkeraan mm. formula kisoja ja ralleja.. Eikä tämä enduro nyt ihan puskista mulle tullut sillä  muistan kuinka isot veljet seurasi mm. päijänneajoja ja siinä sivussa taisi Mika Aholakin tulla mulle tutuksi. Ja nyt on tullut mieheni kautta perehdyttyä crossin sekä enduron saloihin... Ja ennen ne oli yksi ja sama asia mulle mutta nyt erotankin ne toisistaan..:) (isäntä on huojentunut)...

Messuilla tuli myös vähän shoppailtua (kun halvalla sai) :).. no ei nyt ihan. Tarpeeseen tulivat kaikki! Taisipa siinä käydä niin että rouvalle ostettiin enemmän mitä miehelle!.

Messujen yhteydessä ajettiin superenduro MM-osakilpailu. Ostettiin ihan istumapaikat kun rouvaakin sen verran kiinnosti nähdä. Ja olihan se kuule mukavaa katsottavaa. Kunnon pärinää ja menoa! Pikku-herrakaan ei ollut moksiskaan metelistä kun sai olla omassa maailmassa pelttoreiden takana. Kyllä pikku-herra sai päät kääntymään ja hymyjä katsojien huulille!

6 kommenttia:

 1. Eikä! Aivan huikeeta!! Mä olin nuorempana aika prätkämimmi, en kyllä crossipyörillä ole ajellut mutta muilla :) Jotenkin se vaan jäi.... oih<3 aivan mahtavaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vähän haaveensa saada tästä sellainen koko perheen yhteinen harrastus. :) jospa joku tytöistä myös innostuisi kun äitikin aikoo kokeilla. Kovaa vauhtia 2-vuotiaasta pojan alusta tulossa crossi kaveri isännälle kun nyt istuisi aamusta iltaan mopon kyydissä jos vain mahdollisuus. kovastl kaasukahvaa väännetään ja äännellään!
   Tiedä vaikka joku päivä se "prätkämimmi" palaa siellä kuvioihin?! <3

   Poista
  2. Ihanaa, mä pidin pitkään matalaa profiilia meidän perheen yhteisestä harrastuksesta joka oli /on vanhat ameriikan autot ja autourheilu yleensäkin. Jotenkin tuntui että sitä ei ymmärretty, mutta nytkin isot tytötkin on ylpeitä kun ovat pienestä pitäen käyneet kaikki mahdollisett läpi :) mä kyll tykkään!! Ja paljon niissä on huomioitu just perheet, niissä on helppo käydä :)

   Poista
 2. Niin ja siis supersöpö pikkunen! Meillä on Alastaron kiihdytysajoissa käyty kans niin että noita on autojen hanskalokerot pullollaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä vaikka meikäläinen on kesällä kattomassa crossi kisoja isännän vierellä?! Oli kyllä niin huikeeta menoa! Tykkäsin kovasti! Mainitsin miehelle että tämä on sellainen laji jossa nais-puoleinen harrastaja voi olla niin naisellinen kuin haluaa vaikka harrastankin "miesten" lajia. Siksipä dikkaan tosi paljon!

   Poista
  2. Just oikein sanottu! Mahtavaa, mä innostun sunki puolestas :)

   Poista