torstai 5. helmikuuta 2015

RePPuNauLaKKo
Tiedättekö milloin tässä talossa reput saa pari metrisen kaarevan lennon eteenpäin?! No, viimeistään silloin kun äiti tulee väsyneenä ja tympääntyneenä kaupasta kauppakassi röykkiön kanssa ja avaa ulko-oven ja huomaa että edessä on läjä reppuja ja kenkiä! Kun ei ole tilaa mihin laskea kauppakassit niin silloin menee meikä mammalla hermot ja reput saavat silloin kyytiä!
Meillä kun on minun makuun liian pieni eteinen niin tuntuu että se on aina täynnä, liiankin täynnä joten reput vielä siihen lisäksi niin en tykkää.

Tämä reppukaaos on hallinnut eteistä näinkin pitkään siksi koska en ole keksinyt niille mitään järkevää paikkaa mihin reput laitettaisiin koulusta tultua. Omaan huoneeseen niitä on turha käskeä viedä koska jokainen tekee läksyt ruokapöydän ääressä. Ja saan kumminkin niistä repuista mainita moneen kertaan päivän aikana ennen kuin ne yläkertaan saadaan ja sitten kun ne on siellä niin viimeistään aamulla jokainen "unohtaa" reppunsa yläkertaan ja juoksee kiireessä kengät jalassa yläkertaan reppua hakemaan. Ja silloin viimeistään herää koko talo!

Tämä ongelma hautui päässä syksystä asti ja nyt keksin sille ratkaisun. Ja tilan mihin ne sijoitetaan. Eteisen käytävällä on pieni pätkä seinää johon mahtuu juuri kaksi reppua rinnan olemaan. Joten kävin ostamassa neljä nuppinaulakkoa ikeasta ja mieheni ankkuroi ne seinään kiinni. Vähän epäilin että saas nähdä miten ne reput siihen löytää mutta yllättävän hyvin ne on niihin laitettu. Eskarilainen on ollut tunnollisin ja kolmas luokkalainen laiskin. :(
Nyt ei ole tarvinnut reppujakaan lennättää muutamaan viikkoon eteisestä käytävälle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti