tiistai 21. huhtikuuta 2015

Sohvan "vaihto" viikko
Jos ei tässä talossa huonekalun paikan vaihtoa kokeiltaisi niin se ei sitten olisi meidän talo. Nimittäin minä kaipaan usein vaihtelua ja tässä huushollissa huonekalu saattaa kokeilla melkein jokaisen talon huoneen/nurkan. No ei nyt ihan mutta melkein.. Pyörittelen kalusteita seinältä toiselle ja huoneesta toiselle kun sellainen sopiva idea pälkähtää mieleen. Tällainen pälkähdys tuli tässä muutama viikko sitten päähän. Eli piti kokeilla sopisiko toinen niistä keltaisista yläkerran sohvista olohuoneeseen. Ja keinutuoli lähtisi vaihtona yläkertaan. Näin mielessä jo huikean lopputuloksen joten pakkohan sitä sitten oli testattava. Mieheni ei just sillä hetkellä ollut kanto innokas joten onneksi minulla on jo sen verta iso esikoinen että voin häntä pyytää apuun kun tarvis. Minä kun en malta odottaa huomiseen...

Roudasimme sitten kaksin sohvan portaita pitkin alas. Hyvällä tuloksella. Ei yhtään tapettiakaan lähtenyt matkaan seinästä. :) Ja kumpikaan ei saanut kolhuja eikä naarmuja..  Ja kyllä tuo roudaus nimittäin kannatti. Lopputulos oli yhtä hyvä kuin visioissanikin. Sohva oli kuin nakutettu ikkunoiden eteen. Ja nyt on muutama istumapaikka lisää olohuoneessa.

Aurinkokin on tänään niin ihanasti paistanut koko päivän ja lämmittänyt että josko se kesä sieltä pikku hiljaa saapuisi meillekin... Sitä niin odottelen kovasti!

4 kommenttia:

 1. Oi, näyttää niin hyvältä! Kannatti! <3 *miten tähän tehdään se peukku ylöspäin *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Ja en tiedä kuinka tehdään. Olen aika huono näissä "merkki" jutuissa :)

   Poista
 2. Mä oon tämmönen jumittaja näissä järjestys hommissa, sohvat on tainneet kerran vaihtaa vähän asentoa, muuten kaikki just samalla paikalla ku neljä vuotta sitten muuton jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meitä on erilaisia.. Minä taas kaipaan vaihtelua... :) mutta kyllä minullakin on jaksoja että tavarat jököttävät ainakin sen puoli vuotta samalla paikalla.. ;)

   Poista