sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Riippumatto


Olen aina silloin tällöin muistellut lapsuuskesiä mitä silloin tehtiin ja leikittiin kavereiden kanssa. Omat tytöt alkavat olla jo sen ikäisiä minkä ikäisestä lapsuudesta itse jo muistaa aika hyvin. Ne tekemiset ja pihapelit ovat jääneet positiivisena asiana omasta lapsuudesta mieleen että haluaisi omille lapsillenikin sellaisen "toiminnallisen" lapsuuden/muistot. Haluaisin että heille jäisi lapsuudesta mieleen muutkin kuin tietokonepelit ja videot. Ne kun tuppaavat oleman tänä päivänä vähän turhankin usein esillä. :(

Ensimmäisin asioina mieleen tulivat kun silmäni suljin: Kiikkupallo, viiris, barbie leikit ulkona maakellarin päällä, temppuradat, pyöräily, metsässä leikkiminen, maja ja riippukeinussa loikoilu. Uskon että monen lapsuus kesään kuuluu aika vahvasti uiminen mutta ei minun. En ole koskaan ollut kova uimari sillä uimavesi on tuntunut aina liian kylmältä. just ja just tarennut veteen mennä loppukesästä. ;)

Yhden asian näistä muutama päivä sitten tein meidänkin lasten iloksi. Nimittäin riippumaton. Sellaista ei ole vielä meidän tontilla näkynyt. Tein täysin kierrätys periaattella sen. Eli riippumatoksi pääsi vanha pussilakana. :) Pujotin vaan köyden niistä käsireijistä lävitte ja toiseen päähän tein pienet reiät saumaan jotta sain toisen köyden sieltä pujotettua läpi.
Hyvin yksinkertainen!

jatkan "projektiani" ja toinen tekele on työnalla...

3 kommenttia: