maanantai 18. toukokuuta 2015

"Tyttöjen" hotelliloma IN HELSINKIMeillä oli vähän erilainen vk-loppu ohjelma. Nimittäin minä kävin kahden vanhimaisen tytön kanssa hotelli lomalla Helsingissä. Tietty Kim oli mukana kun vielä tarvii äidin hoivaa mutta melkeinhän se oli tyttöjen loma. Tämä oli ihan ensimmäisiä laatujaan että isojen kanssa itse kävin lomalla. Siis kuvitella että mulla on jo niin isoja likkoja että tällaisia juttuja voi tehdä heidän kanssa. :) Ei tarvitse  vahtia ja olla pää kolmantena jalkana menossa perässä vaan ne pysyy siinä vieressä kun eteenpäin kuljen. Ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan?Perjantaina iltapäivällä kirjauduimme sisälle hotelli Scandic park Helsinkiin. Jätimmä tavarat sinne ja suuntasimme kävellen Helsingin keskustaan. Ilma suosi meitä. Ihana auringon paiste ja melko lämmin ilma. Keskustassa nautimme jäätelöt, kuuntelimme katusoittoa ja vähän shoppailtiin siis ihan pienesti.. Päämääränä oli Katajanokan maailmanpyörä. Oli kyllä huikeat maisemat yläilmoista Helsingin yllä. Ei yhtään huimannut vaikka korkealla olimmekin. Tytöt olivat ihan haltioissaan. Toinen napsi kuvia minkä kerkesi kännykällään. :) Kaikki hetket ja kuvakulmat oli taltioitava. Ihania! <3


Ilta alkoi olla maailmanpyörä kierroksen jälkeen sen verran pitkällä että suuntasimme mcdonalsin kautta hotelliin. Vaikka jalat olivat jokaisella kipeänä niin silti oli vielä lähdettävä saunaan ja uimaan hotellin altaalle. No huikea kokemus sekin.. Enpä ole koskaan saunonut 9.ssä kerroksessa katsomalla samalla Helsingin rautatie liikennettä. Kyllä uni maistui jokaiselle uinnin ja saunomisen jälkeen.


Lauantaina huoneiden luovutuksen jälkeen suunnistimme SeaLifeen kaloja moikkaamaan. Tämä oli meille jokaiselle ihan ensimmäinen kerta siellä. Oli kyllä jos jonkinmoisia meren eläviä näytillä. Näimme mm. haita, meduusoja, ankerian, mustekalan, myrkkusammakkoja, ihania värikkäitä kaloja ja muita meren olentoja. Monet olivat yllättävän pieni olentoja ja toiset taas suuria "pikkukaloja". Paljonhan siellä oli myös tietoa merenelämästä että muutaman asian viisaampana sieltä lähti tämä rouva. :)
Nälkähän tämän kierroksen jälkeen tuli joten suunta oli seuraavaksi Ikean ravintola. Vatsat täynnä suunnistimme sitten kotia kohti..

Ihana loma oli kyllä että toistekin voisi ottaa! Ja Hotelli oli kyllä enemmän mitä osasin odottaa joten uskonpa että tätä hotellia tulemme jatkossakin käyttämään jos suuntana on Helsinki! Suosittelen lämpimästi!

3 kommenttia:

 1. Hei onpa teillä ollut ihana loma! Mä kans olen kulkenut erinäisiä pikkureissuja juurikin niin, että on ollut isompia mukana ja välillä aina kulloinenkin nuorimmainenkin. Hauskaa on ollut joka kerta parhaassa seurassa tietenkin :D Mun täytyykin googlata tuo hotelli, me ollaan oltu Sokos Hotel Helsingissä (Kluuvikadulla) ja ollaan kyllä tykätty siitä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä lämpimästi tätä hotellia etenkin jos uima haluisia lapsia miksei myös aikuisia on mukana. :) me varattiin majoitus hotels.com kautta. Ja saatiin perhehuone alle 100€.n... Olisko ollut 89€. Ei paha kun käytössä vielä uima-allas... Ja hyvä kattava aamupala!

   Poista
  2. No oho, huh! Onpa ollut hyvä hinta! Meillä oli satasen luokkaa muistaakseni ja se jo sisälsi s-etukorttialennuksen , eikä kuitenkaan mitään tuollaista lisäekstraa ollut kuten uima-mahdollisuutta. Tän otan kyllä muistiin, kiitti!

   Poista