tiistai 1. joulukuuta 2015

Ne uudet tuuletSyyskuusta asti on tämä rouva ollut opiskelija kymmenen vuoden tauon jälkeen. Alakin ihan sama kuin silloin mutta koulutusmuoto eri. Aloin opiskelemaan merkonomiksi Porvoon Edupolissa. Ihan mahtava fiilis on kyllä ollut. Ja mitä parhain, tämä opiskelu muoto sopii juuri niin minulle. Opiskellaan pääsääntöisesti verkossa ja muutama lähipäivä silloin silloin tällöin Porvoossa. Kaikki opiskelu vapaaehtoista. Jokainen opiskeltu kurssi on plussaa paperille. Ainut pakollinen osa tässä on tutkintojen suorittaminen työssä tai työharjoittelussa. No minä en ole työssä ollut joten harjoittelu on se minun vaihtoehtoni. Ja arvatkaapa vain miten hyvä tuuri minulle kävi, sain nimittäin harjoittelu paikan koti kunnalta ja aivan ihanasta pienestä yrityksestä nimeltään  Yo'a. Heidän fb-sivulta lainaten "Yo'a naisten vaatteet on luotu ajatuksella, kauniita yksityiskohtia myöten. Vaatteet valmistetaan Suomessa.". Voi että kun odotan innolla työharjoittelun alkua.

Työharjoitteluni alkaa helmikuun alusta 3pv/viikko. Ja pikkuisten päiväkoti jo tammikuussa. Päiväkoti on meille ihan uusi juttu, kukaan lapsista ei ole päiväkodissa ollut aiemmin. Tämä on jännää sekä meille vanhemmille että päiväkotiin meneville lapsille. Uskon että kun ensimmäiset eroahdistukset on koettu niin päiväkoti arki lähtee varmasti ihan kivasti rullaamaan. Heillekin on päiviä sen 3 viikossa.

Eihän tähän nyt nämä uudet tuulet ihan lopu, sillä minä kävin eilen kampaajalla ja tein hiuksilleni jotain. :)3 kommenttia:

  1. Mukavia opiskeluhetkiä! :) kivat uudet hiukset!

    VastaaPoista
  2. Ooooo! Ihanaa opiskeluintoa ja tsemppiä kaikkeen siihen! Ja vau mitkä hiukset, jos mahdollista niiin näytät entistä nuoremmalta vaan, etkä kyllä ikälopulta ennenkään näyttänyt <3

    VastaaPoista