maanantai 11. tammikuuta 2016

Teetä ja uudet kujeet
Ystävällä iltateellä käydessä sain tutustua hyvään tee laatuun/makuun: CLIPPER. Meillä käytetty aiemmin ihan perus tee merkkejä kuten lipton (keltainen niin perus) sekä Nordqvist. Nämä ovat olleet ihan ok hyviä kun en ole parempaakaan osannut etsiä. Teetä meillä juodaan silloin tällöin iltaisin. Ei kukaan perheestä ole fanaattinen teen juoja mutta suurin osa kumminkin tykkää siitä. Itsellänikin on kausia milloin teetä tulee juotua enemmän ja toisinaan se jää ihan "unholaan".
No nyt on taas tee pussit kaapista otettu useammin esiin kun alettu käyttämään tätä ystävälläni maisteluta tee merkkiä kuin CLIPPER. Clipper tee on luomu tuote ja on oikeasti tosi hyvän makuista. Muutamia tämän teen makuja löytyy ihan perus s-marketin hyllyltä mutta kattavampi valikoime on vissiinkin pikku putiikeissa jotka myyvät luomu tuotteita. (luulisin) ja huhuja kuulin että punnitse&säästä liike myisi näitä myös. Suosittelen kyllä maistamaan jos tee on sinun juomasi!

Uusi vuodet ja uudet kujeet niinhän sitä sanotaan. Näin on myös minulla. Nuorimmaiset lapset aloittaneet päiväkodin, minä alitan helmikuussa työharjoittelun ja salilla/ryhmäliikunta tunneilla käyty. Sain mieheltäni joululahjaksi kuntosali/ryhmäliikunta kortin. Ai että olin mielissään. Nyt toivon saavani taas liikunnan osaksi arkea ja tavoitteena on se vähintään 3h/vko liikuntaa. Ja tietty vähän terveellisempi ruokavalio on otettava käyttöön. Joulun aikaiset herkkumäärät vielä maistuvat suussa.:(Tammikuun päiväkotipäivät pyhitän ompelulle/oleilulle. Minulla on muutama tilaustyö jonossa joten hommaa riittää. Ystäväni täytää maaliskuussa 50vuotta ja hän pyysi josko ompelisin hänelle juhlamekon juhliin. Voi että... Materiaalina Tunisiasta ostettu upea silkkikangas. Olen täpinöissäni... :) niin ja ostin joululomalla marimekon tehtaanmyymälästä kankaan josta aikomus tehdä itselle juhlamekko 50-vuotis juhlille.

2 kommenttia:

  1. Clipperiin ihastuin minäkin kun sitä ensimmäisen kerran pari vuotta sitten maistoin. Kaikki maut ei silläkään merkillä herkkua ole, mutta paras tee merkki silti! Ei oo niin kitkeriä kun monet muut merkit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sokeriakaan ei tarvitse juuri tähän teehen lisätä... Koska ei tarvii sitä kitkeryyttä peittää. :)

      Poista