sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Yo'a 

"Kauniita vaatteita läsnäolon hetkiin" Näin voi kuvailla Yo'a ihanuuksia. Yo'a on suomalainen pieni vaateyritys Mäntsälässä. Kaikki kankaat neulotaan Suomessa sekä ommellaan myös. Yo'a perustaja Aulikki suunnittelee itse tuotteet. Jokainen tuote on tarkkaan suunniteltu ja valmistettu pieniä yksityiskohtia myöten. Yo'a käyttää vaatteissa merinovillaa, ekopuuvillaa sekä aivan ihanaa viskoosibambua. Vaatteet ovat todella ihania päällä, varsinkin suositut raitahousut. Moni on niistä sanonut että kun ovat nämä laittaneet jalkaa eivät muita halua käyttää. Yo'a merinovilla on aivan super pehmeää ja ihanan tuntoista. Ei juurikaan yhtään villan "oloista". Herkkänä ihmisenä tämä merinovilla ei oikeasti kutita. Merinovilla on ihanan lämmintä ja se on hengittävää.

Tässä oli teille pieni tieto pläjäys minun työharjoittelu paikan tuotteista. Yo'a :lla on edessä muutosten kevät sillä Yo'a avaa ensimmäisen kivijalka kaupan Mäntsälän keskustaan huhtikuun aikana. Tällä hetkellä suunnittelu/toimipiste on Mäntsälässä ja auki sovitusti. Yo'a on myös verkkokauppa https://holvi.com/shop/yoaclothes/ Vielä tämän päivän verkkokaupassa muutamia ensimmäisen erän tuotteita muuttomyynti hintaan -60%. Käykää kurkkaamassa!!!


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin ovat. Aivan super kivat päällä! Nyt vielä heinäkuun loppuun asti mahdollisuus ostaa yo'a tuotteita -50% hintaan. -loppuunmyynti https://holvi.com/shop/yoaclothes/

      Poista