sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Ranskanletti on niin "must"

TYYLI 1


TYYLI 2 


Tykkään niin ranskanleteistä. Ranskanletistä kun on todella moneen tilanteeseen. Se soveltuu niin perus arkikäyttöön kuin fiiniimpiin juhliin. Pienellä muokkauksella/tyylillä ranskanletistä saa todella erinäköisiä. Nyt kun nappasin nämä hiukset puolisen vuotta sitten lyhyeksi. sen jälkeen ei olla paljon lettejä päässä pidetty. Nyt "onneksi" hiukseni ovat sen verran kasvaneet että yltävät ponnarille ja olo on taas "turvallinen". Olen joskus vuosia sitten pitänyt paljon ranskalettiä. silloin kun hiukseni olivat hiukkasen pidemmät tykkäsin tehdä ranskanletin joka kiersi pään yli sivulta sivulle. Eli toisella sivulle tuli sellainen kiva sivuponnari. Se jäi jossain vaiheessa unholaan. Tai siis ihan viimeistään siinä vaiheessa kun hiusmittani lyheni pikkuhiljaa ihan lyhyeksi.

Tykkään kun pidän ponnarilla hiuksia että minun etuhiukseni menevät taakse edestä siis ylhäältä "sliipattuna". Jostain syystä perus sivujakaus ponnari ahdistaa minua. Pidin paljon sliippausponnaria eli sliippasin tökötillä kaikki hiukset taakse ylipään ponnarille. Todella taitavasti selitetty. No yksi kaunis päivä eksyin jollekin sivustolle jossa näytettiin muutamia ponnari hiustyylejä. Yksi sieltä pomppasi heti yli muiden ja sai suuren suosioni niin ranskanletti ponnari versio.. Elikkäs edestä taakse ponnariin asti tehdään ranskanletti ja loput sivuhiukset tuodaan normaalisti ponnarille. Ihan ylisiisti versio! Tästäkin saa tehtyä heti kaksi eri tyylistä "kampausta": Voi tehdä kireän letin ja sitten sellaisen että löysyttää lettiä hiukan ja se näin ollen "kohoaa".

Todella nopea ja simppeli kampaus! Mun luotto ponnareista tällä hetkellä!!!!

2 kommenttia:

  1. Minäkin tykkään leteistä. Harmi vaan, että en osaa niitä oikein itselleni tehdä. Onneksi esikoinen harjoittelee ahkerasti lettien tekemistä mulle ;)

    VastaaPoista