lauantai 2. heinäkuuta 2016

Trukkilava, eurolava: rakkaalla lapsella on monta nimeäEn tiedä tulenko koskaan kyllästymään trukkilavoihin. Tai siihen että niitä voi löytyä meidän kodista erinäisissä paikoissa, erinäistä virkaa toimittaen. Tällä hetkelä terassin sohva on trukkilavoista tehty (on muuten helppo rakentaa ja tukeva). Tämä sohva alunperin rakennettiin meidän asuntovaunun etutelttaan kun vaunu oli viime kesän kausipaikalla. Tykkäsin siitä niin paljon että se sai uuden elämän koti terassilla.

Kun kesä tulee, haluan laittaa tiettyihin paikkoihin ne vakiot kesäkukat. Kukkien myötä minä saan sen kesäfiiliksen ja ne on vaan niin kauniita ja tuovat väriä kesään. Etu porraspieleen kaipasin enemmän kukkia. En halunnut tukkia portaita erilaisilla ruukuilla. Aikani pyöriteltyä ajatusta mielessä tuli mieleen trukkilava kukkateline. Olin sellaisia joskus aiemmin nähnyt netissä ja olivat tosi kivan näköisiä. Koska meidän pihalla oli valmiiksi vinopino lavoja niin tuumasta toimeen. Kävin ostamassa muutaman kesäkukan ja istutin ne trukkilavaan. Ei paljoa tarvinnut vaivaa nähdä: ainut oli että naulasin laudat "kukkatelineiden" pohjalle ja muovitin kolon.

Tuli kaunis "rosoinen" kokonaisuus...

Auts, etu"kuistin" lausta alkavat jo olemaan niin huonossa hapessa että josko lähtisivät jossain vaiheessa lavalle, ja tilalle rakennettaisiin uusi porraspieli... Haaveessa on...

Tällaiset olisi ihanat.. kuva lainattu  http://rantakallio.blogspot.fi/2008/08/kuistin-portaat.html


1 kommentti: