perjantai 23. syyskuuta 2016

tietokone piste
Hiljais elo blogin puolella on taas jatkunut luvattomat kauan. Suo anteeksi. En ole saanut aikaiseksi kuvailla enkä näin ollen sitten tekstiäkään. Olisihan sitä ollut jo aikaa sitten jotain kivaa sisustus juttua mistä olisin voinut kertoa mutta.. no nyt otin härkää sarvista kiinni ja päivitän blogini.

Meillä pimahti kesälomalla pöytätietokone. Joo siis ukkonen sen rikkoi. Ei muuten harmita että meni rikki ( oli nimittäin ihan halpis perus kone) mutta kun sinne jäi meidän valokuvia.. :( Siis joitan ei onneksi paljoa. Ollaan nimittäin aiemmin samoisen tapahtuman jälkeen opittu siirtämään kuvat koneelta ulkoiselle kovalevylle ja niitäkin on kaksin kappalein jos se yksi sattuisi menemään rikki. Ukkonen on inhottava tapaus. Voisi jo vähitellen hommata sen ukkossuojan niin välttyisi tämän moiselta.

Meillä sitten oli jonkin aikaa tilanne ettei sitä tietokonetta talossa ollut. Ainoastaa ipad mini löytyi. Ja ei ne vedä vertoja ihan perus tietokoneelle. Ja senkin takia en ole tätä blogia pystynyt päivittämään. Kun ei kiirehdi koneen ostolla niin sen voi saada aika edullisesti. Pikkuveljeni löysi meille toimivan läppärin (sis. wifin) 20€:lla kirppikseltä. Kannatti olla ilman tietokonetta kuukausi. Tuli  mukava säästö. Ja mikä tässä huvittavinta oli niin joskus ostin kirppikseltä lasertulostimen 20€:lla ja se ei lähtenyt meidän pöytäkoneella toimimaan. Ja arvatkaapa vain... Nyt sekin toimii kirppis läppärillä! Onneksi ei ostettu uutta tulostinta. Näin sitä ajalla säästää ja maltilla!No kun kerta se toimiva kone ja tulostin löytyivät niin halusin heille oman pisteen kodissamme. Aikaisemmin ostettu ikean lasipöytä pääsi tietokonepöydäksi ja super ihanan tuolin sain Facebook kirppikseltä ilmaiseksi! Tuoli oli yksi parhaimmista löydöistä lähi aikoina! Tein tietokone pisteen yläpuolelle marimekon kankaasta taulun.
Nyt viihtyy hyvin koneen ääressä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti